Hans Olav Brenner

Hans Olav Brenner
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.07.1978
Doğum Yeri:Landåsbygda

Norveçli oyuncu.

Oslo, 31 Ağustos (2011), Occupied (2015) ve Barn (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 City of Tigers
2021 Dünyanın En Kötü İnsanı
2019 Barn
2015 Tsatsiki, farsan och olivkriget
2011 Oslo, 31 Ağustos

Televizyon

2019 ZombieLars
2018 Nesten voksen
2018 Bitch City (Mini Dizi)
2017 Occupied
2017 Aber Bergen
2015 Meilleures espoirs
2015 Helt perfekt
2014 Da Kork kom til bygda
2005 Skolen
2002 Sejer - Djevelen holder lyset (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Hans Olav Brenner Fotoğrafları

Hans Olav Brenner FotoğraflarıHans Olav Brenner FotoğraflarıHans Olav Brenner FotoğraflarıHans Olav Brenner FotoğraflarıHans Olav Brenner Fotoğrafları