Hao Ou

Hao Ou
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.10.1992
Doğum Yeri:Fuzhou

Çinli oyuncu.

Zuo er (2015), Ting er zou xian (2019) ve Shan yue bu zhi xin di shi (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 San Cha Ji
2020 Ba Bai
2019 Wo He Wo De Zu Guo
2019 Zhong guo ji zhang
2019 Lie huo ying xiong
2019 Ting er zou xian
2017 Kûkai
2017 Jian jun da ye
2017 Fist & Faith
2017 Wu Kong
2017 Mi Guo
2017 For My 17-year-old Self (Kısa Video)
2016 Shao nian
2016 Zai shi jie zhong xin hu huan ai
2015 Zuo er
2014 Sat luen gap yeung

Televizyon

2020 Min chu qi ren zhuan
2019 Shan yue bu zhi xin di shi
2014 Song of Vengeance

Görev Aldığı Yapımlar

Hao Ou Fotoğrafları

Hao Ou Fotoğrafları Hao Ou Fotoğrafları Hao Ou Fotoğrafları Hao Ou Fotoğrafları Hao Ou Fotoğrafları