Happy Anderson

Happy Anderson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.11.1976
Doğum Yeri:New York

ABD'li aktör.

Mindhunter (2017), Bright (2017) and The Knick (2014) filmleriyle tanınmıştır.

1995 yılında Rondout Vadisi Lisesi'nden mezun oldu. 1999 yılında Ithaca College'e gitti ve buradan Larry Teng, Kevin Deiboldt, Ben Wilson ve Brantley Aufill ile birlikte mezun oldu. 2002 yılında ise Indiana Üniversitesi'nden 200'den master derece ile mezun oldu.

29 Ağustos 2011 yılından beri Meg Anderson'la evlidir.

Filmografi

2020 Bad Boys for Life
2019 The New Mutants
2018 The Standoff at Sparrow Creek
2018 Bird Box
2017 Bright
2016 Hit Men
2016 The Comedian
2015 Addiction
2014 Cold in July
2013 Blue Caprice
2011 Postures (Kısa Film)
2010 Going the Distance
2009 Duplicity
2007 Brutal Massacre
2007 Redacted

Televizyon

2020 Snowpiercer
2019 Law & Order
2019 Reprisal
2019 The Tick
2018 SCOTUS and the City
2018 The Blacklist (TV Series)
2017 The Deuce
2017 Claws
2017 Mindhunter
2016 Once in a Lifetime (TV Filmi)
2016 Elementary
2016 Turn
2016 BrainDead
2016 Quarry
2016 Gotham
2016 Henry the 9th (TV Filmi)
2015 Forever
2015 Banshee
2015 Deadbeat
2015 The Knick
2014 Unforgettable
2013 The Carrie Diaries
2013 Smash
2013 Win (TV Filmi)
2012 Old School Sketch Show (Mini Dizi)
2011 Eden
2011 Bar Karma
2011 Onion SportsDome
2011 White Collar
2011 Blue Bloods
2011 Boardwalk Empire
2010 Army Wives

Video Oyunları (Seslendirme)

2018 Red Dead Redemption II
2013 Grand Theft Auto V
2012 Max Payne 3

Görev Aldığı Yapımlar

Happy Anderson Fotoğrafları

Happy Anderson Fotoğrafları Happy Anderson Fotoğrafları Happy Anderson Fotoğrafları Happy Anderson Fotoğrafları Happy Anderson Fotoğrafları