Harold Ramis

Harold Ramis
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :21.9.1944
Doğum Yeri:Chicago

Filmografisi

2000'ler

  • High Fidelity, 2000
  • Orange County, 2002
  • The Last Kiss, 2006
  • Knocked Up, 2007
  • Walk Hard: The Dewey Cox Story, 2007
  • Year One, 2009
  • Ghostbusters: The Video Game, 2009
1990'lar
  • Groundhog Day, 1993
  • Love Affair, 1994
  • Airheads, 1994
  • As Good as It Gets, 1997
1980'ler
  • Heavy Metal, 1981
  • Stripes, 1981
  • SCTV Network 90, 1982
  • National Lampoon's Vacation, 1983
  • Ghostbusters, 1984
  • Baby Boom, 1987
  • Stealing Home, 1988
  • Ghostbusters II, 1989
1970'ler
  • Second City TV, 1976
  • Second City TV, 1977

Görev Aldığı Yapımlar

Harold Ramis Fotoğrafları

Harold Ramis Fotoğrafları Harold Ramis Fotoğrafları Harold Ramis Fotoğrafları Harold Ramis Fotoğrafları Harold Ramis Fotoğrafları