Harriet Ghost

Harriet Ghost
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

İngiliz oyuncu.

Ben, Daniel Blake (2016), Fight (2017) ve Üzgünüz, Size Ulaşamadık (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Obsession (Kısa Film)
2019 Üzgünüz, Size Ulaşamadık
2017 Tone Death
2017 Fight (Kısa Film)
2017 Switch
2016 Sublimate
2016 Roots (Kısa Film)
2016 Ben, Daniel Blake
2015 Temporal
2014 Drunken Butterflies
2014 Run (Kısa Film)
2014 Electricity
2014 A Kısa Film Epic About Love (Kısa Film)
2013 Transit (Kısa Film)

Televizyon

2020 Vera

Görev Aldığı Yapımlar

Harriet Ghost Fotoğrafları

Harriet Ghost Fotoğrafları Harriet Ghost Fotoğrafları Harriet Ghost Fotoğrafları Harriet Ghost Fotoğrafları Harriet Ghost Fotoğrafları