Harriet Walter

Harriet Walter
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.9.1950
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Tam adı Harriet Mary Walter'dir. Günümüze kadar 100'den fazla yapımda yer almıştır. Aşk ve Yaşam (1995), Genç Victoria (2009) ve Star Wars: Güç Uyanıyor (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Last Duel
2020 Herself
2019 Rocketman
2017 The Sense of an Ending
2016 The Listener (Kısa Film)
2016 Mindhorn
2016 Denial
2015 Star Wars: Güç Uyanıyor
2015 Aşkı Yakala
2014 Aşk Uğruna
2012 Yasak Aşk
2012 The Domino Effect
2012 Düğün Videosu
2011 The Door (Kısa Film)
2009 Morris: A Life with Bells On
2009 Genç Victoria
2009 From Time to Time
2009 Aşkım
2008 Broken Lines
2008 Abraham's Point
2007 Five Days: Revised Final Episode (Video)
2007 Kefaret
2006 Babil
2005 Chromophobia
2003 Bright Young Things
2002 Villa des roses
1999 Onegin
1998 Özgür ruh
1998 Bedrooms and Hallways
1997 Keep the Aspidistra Flying
1996 Süperstar
1995 Aşk ve Yaşam
1994 A Man You Don't Meet Every Day
1993 The Hour of the Pig
1990 Milou en mai
1985 Turtle Diary
1985 The Good Father
1984 Reflections

Televizyon

2020 The End
2020 Killing Eve
2020 Belgravia
2019 Great Performances
2019 Curfew
2019 Succession
2019 The Spanish Princess (Mini Dizi)
2018 Flowers
2018 Black Earth Rising
2018 Hervé ile Akşam Yemeği (TV Filmi)
2018 The Donmar Warehouse's All-Female Shakespeare Trilogy (Mini Dizi)
2018 Patrick Melrose (Mini Dizi)
2017 Call the Midwife
2017 Black Sails
2016 The Sonnet Project
2016 The Crown
2015 Downton Abbey
2015 London Spy (Mini Dizi)
2014 Law & Order: UK
2014 The Assets (Mini Dizi)
2013 Heading Out
2013 Midsomer Murders
2013 By Any Means (Mini Dizi)
2012 Simon Schama's Shakespeare (Mini Dizi)
2011 This September
2009 A Short Stay in Switzerland (TV Filmi)
2009 Hunter (Mini Dizi)
2008 Poirot
2008 Little Dorrit
2008 The Palace (Mini Dizi)
2008 Fairy Tales (Mini Dizi)
2008 10 Days to War (Mini Dizi)
2007 Trial & Retribution
2007 Five Days
2007 Ballet Shoes (TV Filmi)
2006 Doctors
2006 Agatha Christie's Marple
2005 New Tricks
2005 Messiah: The Harrowing (Mini Dizi)
2004 Spooks
2003 My Uncle Silas
2003 Frankenstein: Birth of a Monster (TV Filmi)
2002 George Eliot: A Scandalous Life (TV Filmi)
2001 Waking the Dead
2001 Macbeth (TV Filmi)
2000 Black Cab
1999 Dalziel and Pascoe
1999 Unfinished Business
1999 The Magical Legend of the Leprechauns (Mini Dizi)
1998 Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV Filmi)
1997 A Dance to the Music of Time (Mini Dizi)
1994 Hard Times (Mini Dizi)
1993 Performance
1993 Inspector Morse
1991 Screen Two
1991 Bye Bye Columbus (TV Filmi)
1991 The Men's Room (Mini Dizi)
1991 Ashenden (Mini Dizi)
1989 Theatre Night
1989 La nuit miraculeuse (TV Filmi)
1987 Mystery!
1987 A Dorothy L. Sayers Mystery
1986 Girls on Top
1985 The Price (Mini Dizi)
1984 Amy (TV Filmi)
1981 The Cherry Orchard (TV Filmi)
1980 Play for Today
1979 Rebecca (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Harriet Walter Fotoğrafları

Harriet Walter Fotoğrafları Harriet Walter Fotoğrafları Harriet Walter Fotoğrafları Harriet Walter Fotoğrafları Harriet Walter Fotoğrafları