Harry Belafonte

Harry Belafonte
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.3.1927
Doğum Yeri:New York

ABD'li müzisyen ve aktör.

Filmografi
Bright Road (1953)
Carmen Jones (1954)
Island in the Sun (1957)
The Heart of Show Business (1957) (short subject)
The World, the Flesh and the Devil (1959)
Odds Against Tomorrow (1959)
King: A Filmed Record... Montgomery to Memphis (1970) (belgesel) (anlatıcı)
The Angel Levine (1970)
Buck and the Preacher (1972)
Uptown Saturday Night (1974)
A veces miro mi vida (1982)
Drei Lieder (1983) (short subject)
Sag nein (1983) (belgesel)
Der Schönste Traum (1984) (belgesel)
We Shall Overcome (1989) (belgesel) (anlatıcı)
The Player (1992) (Cameo)
Ready to Wear (1994) (Cameo)
Hank Aaron: Chasing the Dream (1995)
White Man's Burden (1995)
Jazz '34 (1996)
Kansas City (1996)
Scandalize My Name: Stories from the Blacklist (1998) (belgesel)
Fidel (2001) (belgesel)
XXI Century (2003) (belgesel)
Conakry Kas (2003) (belgesel)
Ladders (2004) (belgesel) (anlatıcı)
Mo & Me (2006) (belgesel)
Bobby (2006)
Motherland (film)(2009) yapım aşamasında (belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Harry Belafonte Fotoğrafları

Harry Belafonte Fotoğrafları Harry Belafonte Fotoğrafları Harry Belafonte Fotoğrafları Harry Belafonte Fotoğrafları Harry Belafonte Fotoğrafları