Harry Macqueen

Harry Macqueen
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.01.1985
Doğum Yeri:Leicester

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yöntmen.

Central School of Speech and Drama mezunudur. Provenance (2017), Ben ve Orson Welles (2008) ve Hinterland (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Lambeth Lights (Kısa Film)
2018 Dad (Kısa Film)
2017 Provenance
2017 Loose Ends (Kısa Film)
2014 Hinterland
2013 Blackbird (Kısa Film)
2012 Plastic Love (Kısa Film)
2012 EastEnders (TV Series)
2012 Se18 (Kısa Film)
2011 Sit in Silence (Kısa Film)
2011 A Morass
2010 Matchmaker (Kısa Film)
2010 The Drift (Kısa Film)
2010 The Dark Room (Kısa Film)
2008 Ben ve Orson Welles

Yönetmen

2020 Supernova
2014 Hinterland

Yapımcı

2014 Hinterland

Senaryo

2020 Supernova
2014 Hinterland

Görev Aldığı Yapımlar

  • Süpernova, Supernova , 2020, Yönetmen,Senarist

Harry Macqueen Fotoğrafları

Harry Macqueen FotoğraflarıHarry Macqueen FotoğraflarıHarry Macqueen FotoğraflarıHarry Macqueen FotoğraflarıHarry Macqueen Fotoğrafları