Hasan Doğan

Hasan Doğan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1983
Doğum Yeri:Kahramanmaraş

Türk oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Hacettepe Üniversitesi mezunudur. Birçok yapımda yapım ekibinde, dekor tasarımında ve sanan yönetmenliğinde bulunmuştur. Ezo Gelin dizisinde ilk kez oyunculuk deneyimi yaşadıktan sonra 2018 yılında çekilen TV filmi Anamız Var'da da ilk kez yönetmen koltuğuna oturmuştur. Geçmiş Olsun ise yönetmenlik yaptığı ilk uzun metraj yapımdır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Geçmiş Olsun

Televizyon

2018 Anamız Var (TV Filmi)

Yapımcı

2019 Geçmiş Olsun
2018 Eski Köye Yeni Adet

Televizyon

2017 Babası (TV Filmi)

Oyuncu

2007 Ezo Gelin

Görev Aldığı Yapımlar

Hasan Doğan Fotoğrafları

Hasan Doğan Fotoğrafları Hasan Doğan Fotoğrafları