Haydar Işık

Haydar Işık
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :20.1.1980
Doğum Yeri:İstanbul

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Filmografi

Yönetmen

2019 Hemen Döneriz
2019 O İş Bende
2018 Zifir-i Azap
2017 Umudun Kıyısında
2016 Yola Geldik
2015 Aşkopat

Yapımcı

2019 Hemen Döneriz
2018 Zifir-i Azap
2017 Umudun Kıyısında
2015 Aşkopat

Senaryo

2017 Umudun Kıyısında

Görev Aldığı Yapımlar

Haydar Işık Fotoğrafları

Haydar Işık Fotoğrafları Haydar Işık Fotoğrafları Haydar Işık Fotoğrafları Haydar Işık Fotoğrafları Haydar Işık Fotoğrafları