Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.2.1988
Doğum Yeri:Mersin

Türk oyuncu.

1988 yılında Mersin'de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara'da lise öğrenimini tamamlamıştır. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, şu an Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansına devam etmektedir. Mersinli oyuncu, özel oyunculuk dersleri almayı sürdürmektedir. Küçükköse, 2015 yılından bu yana Kara Sevda dizisinde 'Zeynep Soydere' karakterine hayat vermektedir.

Filmografi

2017 Rüya
2016 Kara Sevda
2014 Günahkar
2012 Uçurum
2012 Ustura Kemal
2012 Deniz Yıldızı
2011 Kalbim Seni Seçti
2011 Beni Affet

Görev Aldığı Yapımlar

Hazal Filiz Küçükköse Fotoğrafları

Hazal Filiz Küçükköse Fotoğrafları Hazal Filiz Küçükköse Fotoğrafları Hazal Filiz Küçükköse Fotoğrafları Hazal Filiz Küçükköse Fotoğrafları Hazal Filiz Küçükköse Fotoğrafları