Hazal Kaya

Hazal Kaya
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.9.1990
Doğum Yeri:Gaziantep

Türk oyuncu.

Tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. İstanbul İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Performans bölümünü 2009 yılında bitirmiştir. İlk kez 2006 yılında Sıla isimli diziyle profesyonel olarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. Aşk-ı Memnu (2008-2010), Adını Feriha Koydum (2011-2012) ve Bizim Hikaye (2017-2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Benden Ne Olur
2015 Kırık Kalpler Bankası
2014 İtirazım Var
2013 Mavi Dalga
2012 Bu Son Olsun
2011 Çalgı Çengi
2011 Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
2011 Ay Büyürken Uyuyamam

Televizyon

2019 Bizim Hikaye
2015 Maral: En Güzel Hikayem
2013 A.Ş.K.
2013 Feyruz
2012 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2012 Adını Feriha Koydum
2012 Son Yaz Balkanlar 1912
2010 Aşk-ı Memnu
2008 Genco
2006 Sıla
2006 Taşların Sırrı
2006 Acemi Cadı

Görev Aldığı Yapımlar

Hazal Kaya Fotoğrafları

Hazal Kaya Fotoğrafları Hazal Kaya Fotoğrafları Hazal Kaya Fotoğrafları Hazal Kaya Fotoğrafları Hazal Kaya Fotoğrafları