Hazal Türesan

Hazal Türesan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.5.1985
Doğum Yeri:İzmir

Türk oyuncu.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk kez 2008 yılında rol aldığı Unutma Beni dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Bundan sonra Tatlı İntikam, Kara Para Aşk, Yeniden Başla ve Deniz Yıldızı dizilerinde de rol almıştır.

Filmografi

2019 Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle
2016 Sol Şerit

Televizyon

2018 Ufak Tefek Cinayetler
2018 Yaşamayanlar
2018 Servet
2018 Fazilet Hanım ve Kızları
2016 Tatlı İntikam
2015 Unutma Beni
2015 Kara Para Aşk
2014 Bir Don Juan Öldürmek (TV Filmi)
2011 Yeniden Başla
2009 Deniz Yıldızı

Görev Aldığı Yapımlar

Hazal Türesan Fotoğrafları

Hazal Türesan Fotoğrafları Hazal Türesan Fotoğrafları Hazal Türesan Fotoğrafları Hazal Türesan Fotoğrafları Hazal Türesan Fotoğrafları