Hazım Körmükçü

Hazım Körmükçü
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.01.1965
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Eğitimini bitirdikten sonra İstanbul Şehir Tiyatrosu'da oyuncu olarak görev almaya başladı. Tiyatrocu bir aileden gelen sanatçı Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca iki kız kardeşi Hikmet Körmükçü ve Pelin Körmükçü oyuncudur. Çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında da görev almıştır. Ayrıca müzik çalışmaları da olan oyuncu bazı vurmalı çalgılara hakimliği ile de bilinir. Kod Adı K.O.Z. (2015), Konak (2009) ve Söz (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Aşkım Bahardı
2021 Şeflerin Şefi
2015 Kara Kutu
2015 Kod Adı K.O.Z.
2014 Eyyvah Eyvah 3
2013 Taş Mektep
2008 Sıcak
2007 Sıfır Dediğimde
2006 Kardan Adamlar
2000 Gece Yarısı Hikâyeleri: Geceden Gelen Yabancı (Kısa Film)
2000 Güle Güle
1999 Eylül Fırtınası
1996 Ali / Sakın Arkana Bakma
1995 Ölümsüz Karanfiller

Televizyon

2020 Kuruluş: Osman
2019 Afili Aşk
2019 Söz
2018 Cennet'in Gözyaşları
2016 Yeter
2016 Filinta
2014 Kiraz Mevsimi
2013 Osmanlı'da Derin Devlet
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam
2003 Alacakaranlık
2002 Vaka-i Zaptiye (Mini Dizi)
2001 Cinlerle Periler
2001 Dedem, Gofret ve Ben
2000 Adada Bir Sonbahar (TV Filmi)
1997 Deli Divane
1997 İntizar
1996 Kalbimi Kıra Kıra
1990 Mesela Dedik

Görev Aldığı Yapımlar

Hazım Körmükçü Fotoğrafları

Hazım Körmükçü Fotoğrafları Hazım Körmükçü Fotoğrafları Hazım Körmükçü Fotoğrafları Hazım Körmükçü Fotoğrafları Hazım Körmükçü Fotoğrafları