Helen Hunt

Helen Hunt
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :15.6.1963
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Helen Elizabeth Hunt'tır. Pioneer Woman (1973), It Takes Two (1982), Peggy Sue Got Married (1986) ve Project X (1987) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 A Patriot
2021 Delfino's Journey
2020 The Night Clerk
2019 I See You
2018 Mucize Sezon
2018 Candy Jar
2017 I Love You, Daddy
2014 Dalgaların Üstünde
2013 Annie Parker'in Şifresi
2012 Aşk Seansları
2011 Soul Surfer
2011 Kahraman Köpek Jock (Seslendirme)
2010 Judd Apatow's All-Star Video Part 2 (Kısa Film)
2010 Her Gün
2007 Then She Found Me
2006 Bobby
2004 Gizemli Kadın
2001 Onunla Bir Gece
2001 Akrebin Laneti
2000 Yeni Hayat
2000 Kadınlar Ne İster?
2000 İyilik Bul, İyilik Yap
2000 Dr. T ve Kadınları
1998 Twister: Ride It Out (Kısa Video)
1998 Chicken Little (Kısa Film - Seslendirme)
1997 Benden Bu Kadar
1996 Twister
1995 Kiss of Death
1993 Sexual Healing (Kısa Film)
1992 Trancers III (Video)
1992 The Waterdance
1992 Mr. Saturday Night
1992 Bob Roberts
1992 Only You
1991 Trancers II
1989 The Easter Story (Kısa Video - Seslendirme)
1989 Next of Kin
1988 Trancers: City of Lost Angels (Kısa Film)
1988 The Frog Prince
1988 Stealing Home
1988 Pulse Pounders
1988 Miles from Home
1987 The Nativity (Kısa Video - Seslendirme)
1987 Project X
1986 Peggy Sue Got Married
1985 Waiting to Act (Kısa Film)
1985 Girls Just Want to Have Fun
1984 Yok Edici
1977 Kara Pazar

Televizyon

2019 World on Fire
2019 Mad About You
2017 Shots Fired
2005 Empire Falls (Mini Dizi)
1999 Mad About You
1998 Simpson Ailesi (Seslendirme)
1998 Ellen
1998 Twelfth Night, or What You Will (TV Filmi)
1995 Sıkı Dostlar
1995 Capitol Critters (Seslendirme)
1993 The Larry Sanders Show
1993 In the Company of Darkness (TV Filmi)
1993 The Wild West (Mini Dizi - Seslendirme)
1991 My Life and Times
1991 Murder in New Hampshire: The Pamela Wojas Smart Story (TV Filmi)
1991 Into the Badlands (TV Filmi)
1990 The Trials of Rosie O'Neill
1990 China Beach
1990 The Adventures of Don Coyote and Sancho Panda (Mini Dizi - Seslendirme)
1990 Captain Planet and the Planeteers (Mini Dizi - Seslendirme)
1989 American Playhouse
1989 Incident at Dark River (TV Filmi)
1988 Shooter (TV Filmi)
1987 The Hitchhiker
1986 The Greatest Adventure: Stories from the Bible (Seslendirme)
1986 Galtar and the Golden Lance (Seslendirme)
1986 St. Elsewhere
1985 Highway to Heaven
1984 Sweet Revenge (TV Filmi)
1983 It Takes Two
1983 Quarterback Princess (TV Filmi)
1983 Choices of the Heart (TV Filmi)
1983 Bill Kendi Başına (TV Filmi)
1982 Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (Seslendirme)
1982 Gimme a Break!
1982 Desperate Lives (TV Filmi)
1981 The Two of Us
1981 Darkroom
1981 CBS Afternoon Playhouse
1981 Knots Landing
1981 The Miracle of Kathy Miller (TV Filmi)
1981 Child Bride of Kısa Film Creek (TV Filmi)
1981 Angel Dusted (TV Filmi)
1980 The Facts of Life
1980 Family
1979 Kalp Nakli (TV Filmi)
1978 The Bionic Woman
1978 The Fitzpatricks
1977 Mary Tyler Moore
1977 The Spell (TV Filmi)
1976 Ark II
1976 Swiss Family Robinson
1976 Having Babies (TV Filmi)
1975 Amy Prentiss
1975 Death Scream (TV Filmi)
1975 All Together Now (TV Filmi)
1973 Pioneer Woman (TV Filmi)

Yönetmen

2014 Dalgaların Üstünde
2007 Then She Found Me

Televizyon

2019 Mad About You
2019 The Politician
2018 American Housewife
2018 Splitting Up Together
2017 Feud
2016 Life in Pieces
2016 This Is Us
2016 House of Lies
2015 Revenge
2012 Californication
2011 The Paul Reiser Show

Yapımcı

2014 Dalgaların Üstünde
2007 Then She Found Me

Televizyon

2019 Mad About You

Senaryo

2014 Dalgaların Üstünde
2007 Then She Found Me

Televizyon

2019 Mad About You

Görev Aldığı Yapımlar

Helen Hunt Fotoğrafları

Helen Hunt Fotoğrafları Helen Hunt Fotoğrafları Helen Hunt Fotoğrafları Helen Hunt Fotoğrafları Helen Hunt Fotoğrafları