Helena Bereen

Helena Bereen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Kuzey İrlandalı aktris.

Açlık (2008), Şeytanın Kapısı (2018) ve Don't Leave Home (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Şeytanın Kapısı
2018 Young Blood (Kısa Film)
2018 Don't Leave Home
2018 Stigma (Kısa Film)
2016 A Pornographer Woos (Kısa Film)
2015 The Immaculate Misconception (Kısa Film)
2013 Made in Belfast
2008 Açlık
2008 Winding Down (Kısa Film)
2007 Watermelon (Kısa Film)
2007 Who's Calling? (Kısa Film)
2007 The Morning News (Kısa Film)
2006 Wake (Kısa Film)
2000 Tonight We Fly (Kısa Film)

Televizyon

2017 Millie Inbetween
2012 A Year of Greater Love (TV Filmi)
2010 Mo (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Helena Bereen Fotoğrafları

Helena Bereen Fotoğrafları Helena Bereen Fotoğrafları Helena Bereen Fotoğrafları Helena Bereen Fotoğrafları Helena Bereen Fotoğrafları