Helena Zengel

Helena Zengel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.6.2008
Doğum Yeri:Berlin

Alman oyuncu.

Oyunbozan (2019), Die Tochter (2017) ve News of the World (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 News of the World
2019 Oyunbozan
2017 Die Tochter
2016 Looping

Televizyon

2019 Inga Lindström
2017 Der gute Bulle (TV Filmi)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer

Görev Aldığı Yapımlar

Helena Zengel Fotoğrafları

Helena Zengel Fotoğrafları Helena Zengel Fotoğrafları Helena Zengel Fotoğrafları Helena Zengel Fotoğrafları Helena Zengel Fotoğrafları