Henning Peker

Henning Peker
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.9.1966
Doğum Yeri:Halle

Alman aktör.

1989-1992 yılları arasında Leipzig Tiyatro okulunda eğitim aldı. 1992 yılında mezun olduktan sonra Almanya'da çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Paramparça (2017), Dark (2017) ve Das Feuerschiff (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Oh Gloria
2018 In den Gängen
2017 Paramparça
2016 Schrotten!
2016 Offline - Das Leben ist kein Bonuslevel
2016 Looping
2016 Elveda Berlin
2015 Taxi
2015 Herbert
2015 Als wir träumten
2014 Quatsch und die Nasenbärbande
2014 Dessau Dancers
2013 Der Passagier (Kısa Film)
2009 Schwerkraft
2009 Onkel Dieter (Kısa Film)
2009 Mensch Kotschie
2009 Mein Kampf
2009 Liebe Mauer
2009 Im nächsten Leben
2006 Elbe
2005 The PianoTuner of EarthQuakes
2005 Liebes Spiel
2005 Der Geist von St. Pauli (Kısa Film)
2004 Jena Paradies
2004 Çöküş
2003 Mein Name ist Bach
2003 Befreite Zone
2002 Ninas Geschichte
2002 Führer Ex
2002 Fickende Fische
2001 Wie Feuer und Flamme

Televizyon

2019 Polizeiruf 110
2018 Zanlı
2018 Walpurgisnacht (Mini Dizi)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2017 Dark
2017 Babylon Berlin
2016 Heldt
2016 Ein starkes Team
2016 SOKO Leipzig
2016 Großstadtrevier
2015 Tiere bis unters Dach
2015 Tatort
2015 Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV Filmi)
2015 Harter Brocken (TV Filmi)
2014 Der Knastarzt
2013 Der letzte Bulle
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall
2012 Alles Klara
2012 Die sechs Schwäne (TV Filmi)
2011 SOKO Stuttgart
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb
2011 Go West: Freiheit um jeden Preis
2011 Die Pfefferkörner
2011 In aller Freundschaft
2011 SOKO Wismar
2011 Nacht ohne Morgen (TV Filmi)
2010 Mord mit Aussicht
2010 Glückstreffer - Anne und der Boxer (TV Filmi)
2009 Der Kriminalist
2009 Meine Tochter und der Millionär (TV Filmi)
2008 Ein Fall für zwei
2008 Späte Rache - Eine Familie wehrt sich (TV Filmi)
2008 Remarque - Sein Weg zum Ruhm (TV Filmi)
2008 Das tapfere Schneiderlein (TV Filmi)
2008 Das Feuerschiff (TV Filmi)
2007 SOKO Donau
2007 Notruf Hafenkante
2007 Leo - Ein fast perfekter Typ
2007 Bloch
2007 Küstenwache
2007 Doppelter Einsatz
2007 Mein Mörder kommt zurück (TV Filmi)
2007 Fast ein Volltreffer (TV Filmi)
2006 Die Familienanwältin
2006 Das Duo
2006 Meine Mutter tanzend (TV Filmi)
2006 Bettis Bescherung (TV Filmi)
2005 SK Kölsch
2005 Pastewka
2005 Hänsel und Gretel (TV Filmi)
2004 Die Rosenzüchterin (TV Filmi)
2004 Das Schwalbennest (TV Filmi)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV Filmi)
2003 Abschnitt 40
2003 Tage des Sturms (TV Filmi)
2002 St. Angela
2002 Inspektor Rolle
2002 Die Anstalt - Zurück ins Leben
2002 Im Namen des Gesetzes
2002 Zimmer der Angst (TV Filmi)
2001 Die Wache
2001 Alphateam - Die Lebensretter im OP
2001 Adelheid und ihre Mörder
2001 Toter Mann (TV Filmi)
2000 HeliCops - Einsatz über Berlin
2000 Der Puma - Kämpfer mit Herz
2000 Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV Filmi)
1999 Racheengel - Stimme aus dem Dunkeln (TV Filmi)
1991 Trutz (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Henning Peker Fotoğrafları

Henning Peker Fotoğrafları Henning Peker Fotoğrafları Henning Peker Fotoğrafları Henning Peker Fotoğrafları Henning Peker Fotoğrafları