Henry Lau

Henry Lau
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :11.10.1989
Doğum Yeri:Toronto

Güney Kore asıllı Kanadalı müzisyen, dansçı ve oyuncu.

Daha çok Henry olarak bilinmektedir. Final Recipe (2013), A Dog's Journey (2019), Double World (2019) ve Kore dramaları Chiljeonpalgi, Goohaera (2015) ve O Ma-i Bi-neo-seu (2015) ile tanınmaktadır.

Filmografi

2019 A Dog's Journey
2013 Final Recipe

Televizyon

2019 Sheng ru ren xin
2018 Hankkijupsyo
2017 Master Key
2017 A-neun-hyung-nim
2016 O Ma-i Bi-neo-seu
2015 Chiljeonpalgi, Goohaera
2015 We Got Married
2015 Leonning maen
2015 Hua yang jie jie
2014 Keuraim Ssin
2013 Girls' Generation's Romantic Fantasy
2013 Real Men
2013 Na Honja Sanda

Görev Aldığı Yapımlar

Henry Lau Fotoğrafları

Henry Lau Fotoğrafları Henry Lau Fotoğrafları Henry Lau Fotoğrafları Henry Lau Fotoğrafları Henry Lau Fotoğrafları