Henry Thomas

Henry Thomas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.9.1971
Doğum Yeri:Texas

ABD'li oyuncu.

Tam adı Henry Jackson Thomas Jr.'dır. The Little Thomas lakabıyla da bilinmektedir. E.T. (1982), Onze heures quatorze (2003) ve İhtiras Rüzgarları (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Barely Afloat
2021 Riptide
2020 Dreamkatcher
2019 The Great Alaskan Race
2019 Doktor Uyku
2017 Jessie
2016 Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2013 Big Sur
2011 The Last Ride
2011 Cavale aux portes de l'enfer
2010 Sevgili John
2009 Shoot
2008 Red Velvet
2007 The Last Sin Eater
2007 Suffering Man's Charity
2007 Derrière le mensonge
2006 The Hard Easy
2005 Tennis, Anyone...?
2004 Honey Baby
2004 Dead Birds
2003 Rose & Cassandra
2003 Onze heures quatorze
2002 New York Çeteleri
2002 Dead in the Water
2002 Briar Patch
2002 Aşk Kapıyı Çalınca
2001 The Quickie
2000 Vahşi Aşk
2000 A Good Baby
1999 Tuhaf Bir Kiracı
1997 Suicide Kings
1997 Niagara, Niagara
1997 Hijacking Hollywood
1997 Bombshell
1994 İhtiras Rüzgarları
1994 Curse of the Starving Class
1993 Visiteurs extraterrestres
1989 Valmont
1988 Murder One
1986 Le secret du lac
1984 Süper Ajan
1984 Besoin d'amour
1982 E.T.
1981 L'homme dans l'ombre

Televizyon

2021 Midnight Mass
2020 The Haunting: Bly Malikânesi
2020 Stargirl (Seslendirme)
2020 FBI: Most Wanted
2018 The Haunting of Hill House (Mini Dizi)
2018 Girl in the Bunker (TV Filmi)
2017 Better Things
2016 New York - Unité spéciale
2016 Grip and Electric
2015 Sons of Liberty (Mini Dizi)
2014 İhanet
2011 Mentalist
2009 Kanıt Peşinde
2008 Under (TV Filmi)
2008 FBI - Portés disparus
2006 Rêves et cauchemars (Mini Dizi)
2006 Désolation (TV Filmi)
2005 Masters of Horror
1999 Happy Face Murders (TV Filmi)
1998 Moby Dick (Mini Dizi)
1996 Les cavaliers de la mort (TV Filmi)
1995 Indictment: The McMartin Trial (TV Filmi)
1994 Le prix de la tyrannie (TV Filmi)
1992 A Taste for Killing (TV Filmi)
1990 Psychose IV (TV Filmi)
1981 The Steeler and the Pittsburgh Kid (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Henry Thomas Fotoğrafları

Henry Thomas Fotoğrafları Henry Thomas Fotoğrafları Henry Thomas Fotoğrafları Henry Thomas Fotoğrafları Henry Thomas Fotoğrafları