Herbert Nordrum

Herbert Nordrum
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.06.1987
Doğum Yeri:Bærum

Norveçli oyuncu.

Pornopung (2013), Fjols til Fjells (2020) ve Beforeigners (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Dünyanın En Kötü İnsanı
2020 Fjols til Fjells
2019 Voyage au bout de la Terre
2018 The Culture (Kısa Film)
2018 The Animal (Kısa Film)
2016 Ultimatum
2016 Dilapidated (Kısa Film)
2015 Kvinner i for store herreskjorter
2013 Pornopung

Televizyon

2021 Fjols til fjells
2019 ZombieLars
2019 Home for Christmas
2019 Beforeigners
2018 Match
2018 Meilleures espoirs
2017 Melk

Görev Aldığı Yapımlar

Herbert Nordrum Fotoğrafları

Herbert Nordrum FotoğraflarıHerbert Nordrum FotoğraflarıHerbert Nordrum FotoğraflarıHerbert Nordrum FotoğraflarıHerbert Nordrum Fotoğrafları