Hero Fiennes Tiffin

Hero Fiennes Tiffin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.11.1997
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktör.

Tam adı Hero Beauregard Fiennes-Tiffin'dir. Londra, Battersea'daki Emanuel Okulunda okudu. İlk kez 2008 yılı yapımı Spartak filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Harry Potter ve Melez Prens filminde canlandırdığı 11 yaşındaki Tom Marvolo Riddle rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 After 
2017 ERDEM x H&M: The Secret Life of Flowers (Kısa Film)
2012 Savaşın Çocukları
2009 Harry Potter ve Melez Prens
2008 Bigga Than Ben

Televizyon

2019 Cleaning Up
2018 Safe
2018 The Tunnel

Görev Aldığı Yapımlar

Hero Fiennes Tiffin Fotoğrafları

Hero Fiennes Tiffin Fotoğrafları Hero Fiennes Tiffin Fotoğrafları Hero Fiennes Tiffin Fotoğrafları Hero Fiennes Tiffin Fotoğrafları Hero Fiennes Tiffin Fotoğrafları