Himesh Patel

Himesh Patel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.10.1990
Doğum Yeri:Huntingdon

Hint asıllı İngiliz oyuncu.

Tam adı Himesh Jitendra Patel'dir. EastEnders: E20 (2010), EastEnders (1985) ve My Pure Land (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Tenet
2019 Is This Life? (Kısa Film)
2019 The Aeronauts
2019 Yesterday
2018 London Calling: Brit Shorts
2017 The Fox (Kısa Film)
2016 Rapscallions (Kısa Film)
2014 Two Dosas (Kısa Film)

Televizyon

2018 Damned
2017 Motherland
2017 Climaxed
2016 EastEnders
2013 Children in Need
2013 Tamwar Tales: The Life of an Assistant Market Inspector (Mini Dizi)
2012 EastEnders: All I Want for Christmas Is... (Kısa Film)
2010 EastEnders: E20

Yapımcı

2017 My Pure Land

Senaryo

2011 EastEnders: E20

Görev Aldığı Yapımlar

Himesh Patel Fotoğrafları

Himesh Patel Fotoğrafları Himesh Patel Fotoğrafları Himesh Patel Fotoğrafları Himesh Patel Fotoğrafları Himesh Patel Fotoğrafları