Holliday Grainger

Holliday Grainger
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.3.1988
Doğum Yeri:Manchester

Filmografi
Anna Karenina  (2012)  
Büyük Umutlar  (2012)  
Jane Eyre  (2011)  
Awaydays  (2009)  
Dis/connected  (2008)  
Muhteşem 7  (2005)
 
Oyuncu Olduğu Diziler 
Merlin Sezon 5  (2012)  
The Borgias  (2011)  
Merlin  (2008) 

Görev Aldığı Yapımlar

Holliday Grainger Fotoğrafları

Holliday Grainger Fotoğrafları Holliday Grainger Fotoğrafları Holliday Grainger Fotoğrafları Holliday Grainger Fotoğrafları Holliday Grainger Fotoğrafları