Horacio Garcia Rojas

Horacio Garcia Rojas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.02.1991
Doğum Yeri:Meksika

Meksikalı oyuncu.

Narcos: Mexico (2018), Texas Rising (2015) ve Diablero (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 La Sangre que nos Une
2022 The Jesuit
2021 Cry Macho
2020 Sin Origen
2018 Traición
2018 American Curious
2017 Gringo
2017 Sinvivir
2016 La Carga
2016 La 4ª Compañía
2016 Bajo tu Influencia (Kısa Film)
2014 Los Detalles Olvidados (Kısa Film)
2014 Hyena's Blood (Kısa Film)
2013 La banqueta (Kısa Film)
2013 A Ciegas (Kısa Film)
2012 Cristeros
2012 Chiapas, el Corazón del Café
2011 Las razones del corazón
2011 La Ultima Caida (Kısa Film)
2011 La brújula la lleva el muerto
2008 Venganza
2008 Morenita, el escándalo
2008 Julia

Televizyon

2022 Narcos Vs Zombies
2021 Todo por nada (Mini Dizi)
2020 La Negociadora
2020 Diablero
2018 Narcos: Mexico
2017 Su nombre era Dolores, la Jenn que yo conocí
2017 La querida del Centauro
2016 Hasta Que Te Conocí
2015 Texas Rising (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Horacio Garcia Rojas Fotoğrafları

Horacio Garcia Rojas FotoğraflarıHoracio Garcia Rojas FotoğraflarıHoracio Garcia Rojas FotoğraflarıHoracio Garcia Rojas FotoğraflarıHoracio Garcia Rojas Fotoğrafları