Howard Deutch

Howard Deutch
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :14.9.1950
Doğum Yeri:New York

Amerikalı film ve televizyon yönetmeni. 

Deutch, New York'ta doğdu. Anne-babası Pamela (asıl adı: Née Wolkowitz) ve müzik yönetmeni ve yayıncı Murray Deutch'tir. Dayısı aktör Robert Walden'dir. Deutch Yahudi ailesinde yetiştirildi. George W. Hewlett Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ohio State Üniversitesi'ne girdi. Kariyerine babasının şirket başkanı olduğu United Artists Records'un reklam departmanında başladı. Deutch, Billy Idol 'Flesh for Fantasy' ve Billy Joel 'Keep the Faith' gibi sanatçıların müzik videolarını yönetti. Deutch'in ilk yönetmenlik denemesi John Hughes'ın kaleme aldığı Brat Pack filmi Pretty in Pink oldu. Bir sonraki iki yönetmenlik çabası da Hughes tarafından yazılmıştır: Some Kind of Wonderful ve The Great Outdoors.

Deutch, Some Kind of Wonderful'ın çekimi sırasında karısı aktris Lea Thompson'la tanıştı. Madelyn ve Zoey Deutch adlı iki aktrist kızı var.

Filmografi

2008 My Best Friend's Girl
2004 The Whole Ten Yards
2000 The Replacements
1998 The Odd Couple II
1995 Grumpier Old Men
1994 Getting Even with Dad
1992 Article 99
1988 The Great Outdoors
1987 Some Kind of Wonderful
1986 Pretty in Pink

Televizyon

2017 Claws
2015 The Lizzie Borden Chronicles
2015 Jane the Virgin
2014 American Horror Story: Freak Show
2013 CSI: NY
2013 American Horror Story: Coven
2013 Getting On
2013 True Blood
2012 Ringer
2012 Warehouse 13
2012 Emily Owens M.D.
2011 Life Unexpected
2011 Big Love
2011 Hung
2002 Watching Ellie
2002 Gleason (TV Filmi)
1996 Caroline in the City
1995 Caroline in the City
1992 Melrose Place
1989 Tales from the Crypt

Görev Aldığı Yapımlar

Howard Deutch Fotoğrafları

Howard Deutch Fotoğrafları Howard Deutch Fotoğrafları Howard Deutch Fotoğrafları