Hugh Dancy

Hugh Dancy
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :19.6.1975
Doğum Yeri:Staffordshire

İngiliz oyuncu.

Sinema sektöründe Fancy Dancy lakabını kullanmaktadır. Trial & Retribution (1997), Dangerfield (1995), Kavanagh QC (1995), Cold Feet (1997), David Copperfield (2000), Madame Bovary (2000), Daniel Deronda (2002) ve Young Blades (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Gece Kuşu
2013 Poe (Seslendirme)
2013 Oz Efsanesi (Seslendirme)
2011 Paranoya
2011 Our Idiot Brother
2011 Mutlu Et Beni
2010 Coach (Video)
2009 Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Adam: Alternate Ending (Kısa Video)
2009 Adam: Alternate and Deleted Scenes (Kısa Video)
2009 Adam
2007 Vahşi Zarafet
2007 The Jane Austen Book Club
2007 Kan ve Çikolata
2007 Gün Batımı
2006 Temel İçgüdü 2
2005 Shooting Dogs
2004 Kral Arthur
2004 Ella: Sihirli Yolculuk
2003 The Sleeping Dictionary
2003 Tempo
2001 Young Blades
2001 Kara Şahin Düştü

Televizyon

2019 Homeland
2018 Robot Chicken (Seslendirme)
2018 The Path
2015 Hannibal
2015 Deadline Gallipoli (Mini Dizi)
2011 The Big C
2005 Elizabeth I (Mini Dizi)
2004 Ella Enchanted: A Red Carpet Premiere Special (Kısa Film)
2002 Daniel Deronda (Mini Dizi)
2000 Relic Hunter
2000 Madame Bovary (TV Filmi)
2000 David Copperfield (TV Filmi)
1999 Kavanagh QC
1999 Dangerfield
1999 Cold Feet
1998 Trial & Retribution
1998 The New Adventures of Robin Hood

Görev Aldığı Yapımlar

Hugh Dancy Fotoğrafları

Hugh Dancy Fotoğrafları Hugh Dancy Fotoğrafları Hugh Dancy Fotoğrafları Hugh Dancy Fotoğrafları Hugh Dancy Fotoğrafları