Hülya Duyar

Hülya Duyar
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :26.6.1970
Doğum Yeri:Sivas

Türk asıllı Alman sinema oyuncusu.

Sivas'ta doğmuş, 1978 yılında çocukluk ve gençlik günlerinin bir kısmını geçirdiği Almanya'ya taşınmıştır. 1989 yılında eğitimini tamamlayarak, kuaför ve makyaj sanatçısı olarak tiyatroya ilk adımını atmıştır. 2000 yılında sinema ve televizyon çalışmalarına başladı. Oynadığı bazı önemli filmler; Deliha (2014) ve Zenne (2011). Ayrıca, alanıyla ilgili sahne makyajı ve casting işleri de yapmaktadır. 

Filmografi

2019 Konuşan Hayvanlar
2019 Hababam Sınıfı Yeniden
2018 Rüzgar
2018 Deliha 2
2014 Kuzu
2014 Deliha
2012 Mutluluk
2011 Zenne
2011 Almanya'ya Hoşgeldiniz
2009 Evet, ich will!
2007 Made in Europa
2006 Janjan
2004 Süperseks

Televizyon

2018 Nefes Nefese
2017 Fazilet Hanım ve Kızları
2017 Evlat Kokusu
2013 Karagül
2011 Bizim Yenge
2010 Gönülçelen
2009 Bir Bulut Olsam
2002 Günlük (TV Filmi)

Senaryo

2009 Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir

Yapımcı

2011 Zenne
2009 Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir

Görev Aldığı Yapımlar

Hülya Duyar Fotoğrafları

Hülya Duyar Fotoğrafları Hülya Duyar Fotoğrafları Hülya Duyar Fotoğrafları Hülya Duyar Fotoğrafları Hülya Duyar Fotoğrafları