Hüseyin Taş

Hüseyin Taş
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1956
Doğum Yeri:Malatya

Türk oyuncu.

1956 yılında Malatya’da doğan Hüseyin Taş, 1973 yılından itibaren tiyatrolarda oynamaya başladı. “Ankara Birlik”, “Kocaeli Bolge”, “Birikim” ve “Bizim Tiyatro”da çalıştı.

Filmografi

2017 Horoz Bayram
2015 Yav He He
2011 Devrimden Sonra

Televizyon

2015 İki Dünya Arasında
2013 Benim İçin Üzülme
2004 Yaramaz Çocuk (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Hüseyin Taş Fotoğrafları

Hüseyin Taş Fotoğrafları Hüseyin Taş Fotoğrafları Hüseyin Taş Fotoğrafları Hüseyin Taş Fotoğrafları