Hyae Jin Chang

Hyae Jin Chang
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.6.1975
Doğum Yeri:Daegu

Güney Koreli oyuncu.

Parazit (2019), Ma-rin-bo-ee (2009) ve Christmase nuni naerimyeon (1998) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Parazit
2017 Adulthood
2017 Dangshinui Bootak
2016 Yongsoon
2010 Shi
2009 Ma-rin-bo-ee
2007 Milyang
1998 Christmase nuni naerimyeon

Televizyon

2019 Sarangui Boolshichak
2011 I'm the Singer

Görev Aldığı Yapımlar

Hyae Jin Chang Fotoğrafları

Hyae Jin Chang Fotoğrafları Hyae Jin Chang Fotoğrafları Hyae Jin Chang Fotoğrafları Hyae Jin Chang Fotoğrafları Hyae Jin Chang Fotoğrafları