Ian Hart

Ian Hart
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.10.1964
Doğum Yeri:Liverpool

İngiliz oyuncu.

1983 yılında yayınlanan One Summer isimli mini diziyel başlayan oyunculuk kariyerinde şu ana 100'den fazla yapımda rol almıştır. Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001), Backbeat (1994), Devlet Düşmanı (1998) ve Özgürlüğün Bedeli (1996) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Last Ferry
2021 Through the Pine Woods (Kısa Film)
2020 The 11th Green
2020 Escape from Pretoria
2019 The Sands of Venus (Kısa Film)
2018 İskoçya Kraliçesi Mary
2017 uk18
2017 Modern Hayat Çöptür
2017 God's Own Country
2016 Native (Seslendirme)
2016 Johnno's dead (Kısa Film - Anlatıcı)
2016 Dusty and Me
2015 Şehrin Şarkısı
2015 Dough
2014 Tiny Ruins: Carriages (Kısa Video)
2014 Conversation with a Cigarette (Kısa Film)
2012 Hard Boiled Sweets
2010 Watching (Kısa Film)
2009 Within the Whirlwind
2009 Morris: A Life with Bells On
2009 Baba Denen Çocuk
2008 Still Waters Burn
2007 Interior. Bedsit - Day (Kısa Film)
2007 Int. Bedsit - Day (Kısa Film)
2007 Both (Kısa Film)
2007 A Girl and a Gun (Kısa Video)
2007 Intervention
2006 Trigger Happy (Kısa Film)
2005 Ripley Under Ground
2005 Rag Tale
2005 Breakfast on Pluto
2005 A Cock and Bull Story
2004 İpler (Seslendirme)
2004 Every Seven Years (Kısa Film)
2004 Düşler Ülkesi
2003 Den of Lions
2003 Cheeky
2003 Blind Flight
2002 Unhinged (Kısa Film)
2002 Killing Me Softly
2001 Strictly Sinatra
2001 Harry Potter ve Felsefe Taşı
2000 The Closer You Get
2000 Liam
2000 Bring Me Your Love (Kısa Film)
2000 Born Romantic
2000 Best
2000 Aberdeen
1999 Zor tercih
1999 Wonderland
1999 This Year's Love
1999 Spring Forward
1999 Bait (Kısa Film)
1998 Tehlikenin Pençesinde
1998 Snitch
1998 Frogs for Snakes
1998 Devlet Düşmanı
1997 The Butcher Boy
1997 Robinson Crusoe
1997 Mojo
1997 Altın Sokaklar
1996 Özgürlüğün Bedeli
1996 Hollow Reed
1995 Ülke ve Özgürlük
1995 The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain
1995 Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Clockwork Mice
1994 Backbeat Band: Money, Version 2 (Kısa Video)
1994 Backbeat
1991 The Hours and Times
1988 The Zip (Kısa Film)
1985 No Surrender

Televizyon

2020 Noughts + Crosses
2020 The Last Kingdom
2019 Urban Myths
2018 The Terror
2018 Hang Ups
2018 Elementary
2016 Vinyl
2016 The Secret Agent (Mini Dizi)
2015 My Mad Fat Diary
2014 The Bridge
2014 Boardwalk Empire
2014 The Driver (Mini Dizi)
2014 Klondike (Mini Dizi)
2013 Rogue
2013 Playhouse Presents
2013 Bates Motel
2013 Agents of S.H.I.E.L.D.
2013 Rogue Files: Reparation (Mini Dizi)
2012 Luck
2011 The Man Who Crossed Hitler (TV Filmi)
2010 When Harvey Met Bob (TV Filmi)
2010 Five Daughters (Mini Dizi)
2009 Moving On
2009 Dr Hoo
2009 Father & Son (Mini Dizi)
2008 Dirt
2006 The Virgin Queen (Mini Dizi)
2004 Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking (TV Filmi)
2003 Eroica (TV Filmi)
2002 Dad's Dead (Kısa Film - Anlatıcı)
2002 The Hound of the Baskervilles (TV Filmi)
2000 Longitude (TV Filmi)
1995 Loved Up (TV Filmi)
1992 Medics
1990 Chain (Mini Dizi)
1989 The Play on One
1987 The Marksman (Mini Dizi)
1986 The Practice
1986 The Monocled Mutineer (Mini Dizi)
1985 The Brothers McGregor
1985 The Exercise (TV Filmi)
1984 Travelling Man
1983 One Summer (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ian Hart Fotoğrafları

Ian Hart Fotoğrafları Ian Hart Fotoğrafları Ian Hart Fotoğrafları Ian Hart Fotoğrafları Ian Hart Fotoğrafları