Ian Tracey

Ian Tracey
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.6.1964
Doğum Yeri:British Columbia

Kanadalı oyuncu.

1976 yılı yapımı The Keeper filmiyle başlayan oyunculuk hayatında bugüne kadar 140'tan fazla yapımda rol almıştır. Continuum (2012), Zaman Polisi (1994), Uzak Ülke (2003) ve Da Vinci's Inquest (1985-2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Endless
2019 Yaşlı Adam
2018 Rabbit
2016 Hello Destroyer
2016 Dead Rising: Endgame
2015 Eadweard
2015 Blood (Kısa Film)
2014 Paramparça
2014 Lead and Follow (Kısa Film)
2013 Hell in a Handbag
2013 Çelik Adam
2012 Corvus (Kısa Film)
2011 Sucker Punch
2011 Donovan's Echo
2010 La première étoile (Kısa Film)
2009 Everything's Coming Up Rosie (Kısa Film)
2006 Civic Duty
2005 Elektra
2005 Desolation Sound
2005 Break a Leg, Rosie (Kısa Film)
2004 Ice Men
2003 Uzak Ülke
2003 The Big Charade (Kısa Film)
2003 Mister Cash
2003 Emile
2003 Do Not Disturb (Kısa Film)
2003 Cellmates
2002 Uykusuz (Seslendirme)
2002 The Space Between (Kısa Film)
2002 Appel au Meurtre
2001 The Waiting Room (Kısa Film)
2001 Prozac Nation
2001 Lola
2000 Dangerous Attraction
1999 Touched
1998 Rupert's Land
1998 2 Extra Days
1997 Sauvez Willy 3
1996 Une folle équipée
1996 Trust in Me
1995 The War Between Us
1995 Man with a Gun
1995 For a Few Lousy Dollars
1994 Zaman Polisi
1993 Morning Glory
1991 Buruk Kalpler
1990 The Last Island
1989 American Boyfriends
1987 Shelley
1987 Özel Takip
1987 Home Is Where the Hart Is
1986 Ateş ve Ateş
1985 Babamı Arıyorum
1984 Change of Heart
1983 Eureka
1978 Les femmes de 30 ans
1976 The Keeper

Televizyon

2020 The Order
2020 Projet Blue Book
2019 Virgin River
2019 The Murders
2018 Les Voyageurs du Temps
2017 Incorporated
2017 Bates Motel
2017 Doğaüstü
2016 Motive
2016 The Romeo Section
2015 Wayward Pines
2015 Les 100
2015 Killjoys
2015 Backstrom
2015 Continuum
2015 Heartland
2014 Strange Empire
2013 Rogue Files: Reparation (Mini Dizi)
2013 Rogue
2013 Cedar Cove
2012 True Justice
2012 The Listener
2012 La menace du volcan (Mini Dizi)
2011 Yürüyen Cehennem
2011 Shattered
2011 Sanctuary
2010 The Cult (TV Filmi)
2010 Rookie Blue
2010 Republic of Doyle
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (Mini Dizi)
2010 Flashpoint
2009 Iron Road (Mini Dizi)
2007 Intelligence
2006 The Collector
2006 Smallville
2006 Prairie Giant: The Tommy Douglas Story (Mini Dizi)
2006 Les 4400
2006 Da Vinci's City Hall
2005 Da Vinci's Inquest
2004 The Life (TV Filmi)
2004 Call Me: The Rise and Fall of Heidi Fleiss (TV Filmi)
2003 Dead Zone
2002 Stargate SG-1
2002 Disparition (Mini Dizi)
2001 Piège infernal (TV Filmi)
2001 Dark Angel
2000 Rencontre avec le passé (TV Filmi)
2000 First Wave
2000 Au-delà du réel - l'aventure continue
1999 The Sentinel
1999 Milgaard (TV Filmi)
1999 Poltergeist, les aventuriers du surnaturel
1998 Welcome to Paradox
1998 Secret malsain (TV Filmi)
1998 Viper
1997 Piège en plein ciel (TV Filmi)
1997 Murder in My Mind (TV Filmi)
1997 La loi du colt
1997 Dans l'enfer du froid (TV Filmi)
1996 The Adventures of Sinbad
1996 Highlander
1996 Bloodhounds II (TV Filmi)
1995 Gizli Dosyalar
1995 L'as de la crime
1994 Randonnée infernale (TV Filmi)
1994 Lonesome Dove
1993 Tremblement de terre à San Francisco (TV Filmi)
1993 Un privé sous les tropiques
1992 Kamarades de bese-ball (TV Filmi)
1992 Home Movie (TV Filmi)
1991 Mom P.I.
1991 La conspiration du silence (Mini Dizi)
1990 Le ranch de l'espoir
1990 Booker
1989 C.B.C.'s Magic Hour
1989 21 Jump Street
1988 The Beachcombers
1988 Street Legal
1988 Knightwatch
1988 Cap danger
1987 Les nouvelles aventures de Beans Baxter
1986 Le monde merveilleux de Disney
1982 Hangin' In
1981 The Minikins
1980 Huckleberry Finn and His Friends
1977 The Magic Lie
1976 Dreamspeaker (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ian Tracey Fotoğrafları

Ian Tracey Fotoğrafları Ian Tracey Fotoğrafları Ian Tracey Fotoğrafları Ian Tracey Fotoğrafları Ian Tracey Fotoğrafları