İbrahim Büyükak

İbrahim Büyükak
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :20.8.1983
Doğum Yeri:İstanbul

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2013 mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile 3+1 programıyla gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren 3 Adam adını almıştır. Ayrıca Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

Senarist Olarak

2018 Yol Arkadaşım 2
2017 Yol Arkadaşım
2016 Küçük Esnaf
2008 Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Oyuncu Olarak

2018 Yol Arkadaşım 2
2017 Yol Arkadaşım
2017 Doru (Seslendirme)
2016 Küçük Esnaf
2016 Fırıldak Ailesi Orta Dünya (Seslendirme)
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat

Televizyon

2016 3 Adam Fazla Gurur Kalbe Vurur
2015 Bana Baba Dedi
2013 BKM Güldür Güldür
2008 Çok Güzel Hareketler Bunlar

Görev Aldığı Yapımlar

İbrahim Büyükak Fotoğrafları

İbrahim Büyükak Fotoğrafları İbrahim Büyükak Fotoğrafları İbrahim Büyükak Fotoğrafları İbrahim Büyükak Fotoğrafları İbrahim Büyükak Fotoğrafları