İbrahim Kalkan

İbrahim Kalkan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1949

Türk oyuncu.

İlk kez 1987 yılı yapımı Kara Bir Gün - Süleyman Nazif isimli TV filminde rol alarak oyunculuğa başladı. İlk sinema çalışması ise 1989 yılı yapımı Minyeli Abdullah filmidir.

Filmografi

2019 Güller
2017 Yaralı Keklik
1989 Minyeli Abdullah

Televizyon

2012 Baba Dostu (TV Filmi)
2011 Takkeci Baba Rüya Peşinde (TV Filmi)
2008 Şol Cennetin Irmakları (TV Filmi)
2008 Tuba Dalları (TV Filmi)
2008 Gece Sesleri
2008 Cennet Irmakları (TV Filmi)
2007 Sığıntı (TV Filmi)
2007 Sarı Çiçek (TV Filmi)
2007 Kınalı Hasan (TV Filmi)
2007 Benim Annem - Anne Yarısı (TV Filmi)
2007 Başkasının Parası (TV Filmi)
2006 Benim Annem - Ana Sütü (TV Filmi)
2006 Bayram (TV Filmi)
2004 Memleket Hikayeleri - Adana'dan Bir Kız Geçti (TV Filmi)
2004 Cennet Mahallesi
1993 Hasret (TV Filmi)
1987 Kara Bir Gün - Süleyman Nazif (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar