Ike Barinholtz

Ike Barinholtz
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :18.2.1977
Doğum Yeri:Illinois

ABD'li komedyen, aktör ve senarist.

Tam adı Isaac 'Ike' Barinholtz'dur. Eastbound & Down ve The Mindy Project dizilerinde rol aldı. Nighbors (2014) ve onun devamı olan Nighbors 2: Sorority Rising (2016), Sisters (2015) ve Suicide Squad (2016) filmleriyle adını duyurdu.

Filmografi

2018 Blockers
2017 The Disaster Artist
2017 Snatched
2017 Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House
2017 Bright
2016 Neighbors 2: Sorority Rising
2016 The Angry Birds Movie (Seslendirme)
2016 Central Intelligence
2016 Suicide Squad
2016 Storks (Seslendirme)
2015 Sisters
2014 Neighbors
2013 The Sidekick (Kısa Film)
2013 Inventing Adam
2010 How to Make Love to a Woman
2010 Vampires Suck
2009 Shrink
2008 Meet the Spartans
2008 Disaster Movie
2008 Lock and Roll Forever
2007 Bunny Whipped
2007 Twisted Fortune
2006 The Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend (Kısa Film)
2001 Down

Televizyon

2017 Friends from College
2017 Neo Yokio (Seslendirme)
2016 Animals. (Seslendirme)
2014 Kroll Show
2014 Chozen (Seslendirme)
2014 Married
2014 Garfunkel and Oates
2014 @midnight
2014 American Dad! (Seslendirme)
2013 Drunk History
2013 High School USA! (Seslendirme)
2013 The Soup
2013 The Pete Holmes Show
2013 The Awesomes
2012 Eastbound & Down
2012 NTSF:SD:SUV
2012 Megawinner (TV Filmi – Ayrıca Senarist ve Yapımcı)
2012 The Mindy Project (Senarist)
2011 Childrens Hospital
2010 Weeds
2010 The League
2008 Family Guy (Seslendirme)
2008 Rita Rocks
2005 E! Hollywood Hold'em
2002 MADtv

Video Oyunu

2016 Call of Duty: Infinite Warfare (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Ike Barinholtz Fotoğrafları

Ike Barinholtz Fotoğrafları Ike Barinholtz Fotoğrafları Ike Barinholtz Fotoğrafları Ike Barinholtz Fotoğrafları Ike Barinholtz Fotoğrafları