Iko Uwais

Iko Uwais
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.2.1983
Doğum Yeri:Cakarta

Endonezyalı aktör, dublör ve dövüş sanatçısı.

Asıl adı Uwais Qorny'dir. Merantau (2009), Raid (2011), Raid 2 (2014) ve Headshot (2016) adlı aksiyon filmleriyle tanınmıştır. 25 Haziran 2012'de şarkıcı Audy Item ile evlendi. İki kız çocuğu babasıdır.

Filmografi

2019 Stuber
2018 The Night Comes for Us
2018 Triple Threat
2018 Mile 22
2017 Beyond Skyline
2016 Headshot
2015 Star Wars: The Force Awakens
2014 The Raid 2
2013 Man of Tai Chi
2012 The Raid
2009 Merantau 

Televizyon

2019 Wu Assassins (Ayrıca Yapımcı)

Dublör Olarak

2018 The Night Comes for Us
2018 Mile 22
2017 Beyond Skyline
2014 Baskın 2
2011 Baskın

Görev Aldığı Yapımlar

Iko Uwais Fotoğrafları

Iko Uwais Fotoğrafları Iko Uwais Fotoğrafları Iko Uwais Fotoğrafları Iko Uwais Fotoğrafları Iko Uwais Fotoğrafları