İlayda Fidanlık

İlayda Fidanlık
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.09.1991
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Filmografi

2018 Öğrenci Kafası: Soygun
2017 Çat Kapı Aşk

Televizyon

2017 Bir Yastıkta Kocayalım
2015 Hayat Mucizelere Gebe
2012 Çıplak Gerçek

Tiyatro

2017 Kitopya-Kitaplar Şehrinin Hikayesi
2017 Yaramaz Tilki ve Arkadaşları
2016 Triole
2015 Sindirella
2015 Sinbad
2015 Alice Harikalar Diyarında
2014 Vine Bahçesi
2012 Yoksa Engel Siz misiniz?
2012 Hurafeleme
2011 Cadın Cehenneme

Görev Aldığı Yapımlar

İlayda Fidanlık Fotoğrafları

İlayda Fidanlık Fotoğraflarıİlayda Fidanlık Fotoğraflarıİlayda Fidanlık Fotoğraflarıİlayda Fidanlık Fotoğraflarıİlayda Fidanlık Fotoğrafları