Ildikó Enyedi

Ildikó Enyedi
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.11.1955
Doğum Yeri:Budapeşte

Macar senarist ve film yönetmeni.

Filmografi

2017 Testről és lélekről
2008 Első szerelem
2004 Európából Európába
2000 Tamás és Juli
1999 Simon mágus
1995 A Gyár
1994 Magic Hunter
1989 Az én XX. századom
1986 Vakond

Ödülleri

1989 Cannes Film Festivali, Altın Kamera Ödülü, Az én XX. századom
2017 67. Berlin Film Festivali, Altın Ayı Ödülü, Beden ve Ruh

Görev Aldığı Yapımlar

Ildikó Enyedi Fotoğrafları

Ildikó Enyedi Fotoğrafları Ildikó Enyedi Fotoğrafları Ildikó Enyedi Fotoğrafları Ildikó Enyedi Fotoğrafları Ildikó Enyedi Fotoğrafları