İlkin Oğuzhan Çakır

İlkin Oğuzhan Çakır
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.09.1987
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Lise eğitimini Bahçelievler Eresin Lisesi'nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği bölümünü kazandı ve buradan mezun oldu. Kendisini sürekli geliştirmek için oyunculuk dersleri alan İlkin Oğuzhan Çakır, Oğlum Bak Git, Yerden Yüksek, Geniş Aile ve Çılgın Dersane gibi birçok yapımda yer aldı.

Filmografi

2019 Me Nokta Ali
2018 Hadi Ya
2017 Baş Belası
2016 Oldu mu Şimdi?
2016 Hayati Tehlike
2014 Delisin Delisin
2014 Çılgın Dersane 3
2013 Erkekler
2012 Oğlum Bak Git
2012 Bana Bir Soygun Yaz
2009 Yahşi Batı

Televizyon

2020 Kalk Gidelim
2019 Anamız Var 2 (TV Filmi)
2015 Evli ve Öfkeli
2013 Bizim Okul
2011 Artı 18
2010 Geniş Aile
2010 Yerden Yüksek

Görev Aldığı Yapımlar

İlkin Oğuzhan Çakır Fotoğrafları

İlkin Oğuzhan Çakır Fotoğrafları