İpek Erdem

İpek Erdem
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1984
Doğum Yeri:Bursa

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Bursa Devlet Tiyatrosunda Kazım ile Havva, Osmaniye Kültür Merkezinde ise Hansel ve Gratel adlı oyunlarda yer aldı. Okul arkadaşı Yıldız Asyalı'nın Gani Müjde ile tanıştırması ile Hayat Bilgisi dizisi ilk televizyon deneyimi oldu. Bertuğ Cemil'in Yağmur adlı şarkısına çekilen klipte oynadı.

Filmografi

2017 Semur
2009 Beş Şehir

Televizyon

2015 Eve Dönüş
2013 Böyle Bitmesin
2012 Yer Gök Aşk
2013 Lale Devri
2008 Aman Annem Görmesin
2009 Elveda Rumeli
2007 Aşk Kapıyı Çalınc
2006 Karınca Yuvası
2003 Hayat Bilgisi

Görev Aldığı Yapımlar

İpek Erdem Fotoğrafları

İpek Erdem Fotoğrafları İpek Erdem Fotoğrafları İpek Erdem Fotoğrafları İpek Erdem Fotoğrafları İpek Erdem Fotoğrafları