İpek Sorak

İpek Sorak
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :21.4.1977
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nden mezun oldu. 2002 yılında reklam filmi yapımıyla ilgilenen Sorak 2004 yılında G.O.R.A. filmiyle sinemaya da adım attı. Bir müddet sadece reklam çalışmalarına devem ettikten sonra bu kez 2006 yılında Sınav filminde prodüksiyon dizayn ve 2009 yılında Yahşi Batı filminde yapımcı olarak görev alarak sinemaya tekrar döndü. 2011 yılı yapımı Aşk Tesadüfleri Sever filmiyle oyunculuk da yapmıştır. Halen Böcek Film'de Proje Tasarımcısı ve Yapımcı olarak çalışmaktadır. G.O.R.A. (2004), Yahşi Batı (2009) ve Aşk Tesadüfleri Sever 2 (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Aşk Tesadüfleri Sever
2019 Hemen Döneriz

Yapımcı

2019 Hemen Döneriz
2016 Kaçma Birader
2016 Dünyanın En Güzel Kokusu
2015 8 Saniye
2014 Bırakmak İstiyorum (Belgesel)
2009 Yahşi Batı
2004 G.O.R.A.

Senaryo

2020 Aşk Tesadüfleri Sever 2
2014 Bırakmak İstiyorum (Belgesel)

Oyuncu

2011 Aşk Tesadüfleri Sever

Görev Aldığı Yapımlar

İpek Sorak Fotoğrafları

İpek Sorak Fotoğrafları İpek Sorak Fotoğrafları İpek Sorak Fotoğrafları