Irina Starshenbaum

Irina Starshenbaum
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.3.1992
Doğum Yeri:Moskova

Rus aktris.

Tam adı Irina Vladimirovna Starshenbaum'dur. Prityazhenie (2017), Lyod (2018) ve T-34 (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Prityazhenie 2
2018 T-34
2018 Yaz 
2018 Lyod
2017 Chyornaya voda
2017 Prityazhenie
2016 Podarok Very (Kısa Film)

Televizyon

2015 Krysha mira
2013 Pereezd

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yaz, 2018, Oyuncu

Irina Starshenbaum Fotoğrafları

Irina Starshenbaum Fotoğrafları Irina Starshenbaum Fotoğrafları Irina Starshenbaum Fotoğrafları Irina Starshenbaum Fotoğrafları Irina Starshenbaum Fotoğrafları