Isabelle Zighondi

Isabelle Zighondi
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

Lübnan asıllı Fransız dansçı, oyuncu, senarist ve yönetmen.

Lübnan'da çok sayıda kısa ve uzun metrajlı filmde, tiyatro oyununda ve bir televizyon dizisinde oyuncu olarak yer almıştır. Aynı şekilde Caracalla Dance Company'nin bir üyesidir. Nisan 2017'de Lübnan'a döndü ve birçok uluslararası festivale katıldı. Şu anda Panthéon Sorbonne Paris 1 Üniversitesi'nde Sinema Araştırmaları alanında yüksek lisansına devam etmektedir. De l'autre côté (2017), Lübnan Semaları (2020) ve State of Agitation (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Hatıra Kutusu
2020 State of Agitation
2020 Lübnan Semaları
2019 Now That We Are One (Kısa Film)

Yönetmen

2017 De l'autre côté (Kısa Film)

Senaryo

2017 De l'autre côté (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Isabelle Zighondi Fotoğrafları

Isabelle Zighondi FotoğraflarıIsabelle Zighondi FotoğraflarıIsabelle Zighondi FotoğraflarıIsabelle Zighondi FotoğraflarıIsabelle Zighondi Fotoğrafları