İsmail Filiz

İsmail Filiz
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :23.5.1980
Doğum Yeri:Çankırı

Türk oyuncu.

İlköğretimi Çankırı'da, liseyi Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi ise Ankara Başkent Üniversitesi'nde tamamladı. Oyunculuk yapmaya 2009-2011 yılları arasında yayınlanan Ezel dizisinde Ömer Uçar karakterini canlandırarak başlamıştır. Anadolu Kartalları (2011), Ezel (2009-2011) ve Milat (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Adanış: Kutsal Kavga
2018 Deliler Fatih'in Fermanı
2011 Anadolu Kartalları

Televizyon

2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Milat
2014 Paşa Gönlüm
2014 Ezra
2011 Ezel

Yapımcı

2018 Deliler Fatih'in Fermanı
2017 Ketenpere
2016 Kolpaçino 3. Devre

Görev Aldığı Yapımlar

İsmail Filiz Fotoğrafları

İsmail Filiz Fotoğrafları İsmail Filiz Fotoğrafları İsmail Filiz Fotoğrafları İsmail Filiz Fotoğrafları İsmail Filiz Fotoğrafları