İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.11.1985
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Oyunculuğa ilkokul 5 sınıftayken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldı.

2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlendi, 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı. Hacıoğlu daha sonra 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya ile evlendi.

Filmografisi

2019 Şuursuz Aşk
2019 Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
2019 Dumlupınar: Vatan Sağolsun
2017 Ayla
2015 Sonsuz Bir Aşk
2015 Kafes
2013 Meryem
2011 Türkan
2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak
2010 Çakal
2009 Vali
2009 Gökten 3 Elma Düştü
2009 Başka Semtin Çocukları
2009 Sonsuz
2008 Sarıkamış Beyaz Hüzün (Seslendirme)
2008 Hızlı Yarışçı (Seslendirme)
2008 Hoşçakal Güzin
2007 Kabadayı
2006 Sınav
2005 Anlat İstanbul
2003 Karşılaşma
2001 Bana Şans Dile
2001 Hiçbiryerde

Televizyon

2019 Çocuk
2018 Mehmetçik Kut'ül Amare
2017 Kayıtdışı
2016 Mahrumlar (TV Filmi)
2016 Kayıp İnci (TV Filmi)
2015 Lokam İlyas (TV Filmi)
2015 Zeyrek ile Çeyrek
2013 Osmanlı Tokadı
2011 Şüphe
2011 Firar
2008 Gece Sesleri
2008 Beni Unutma
2007 Sinekli Bakkal
2005 Beyaz Gelincik
2003 Bir İstanbul Masalı
2002 Koçum Benim

Tiyatro

Dokuz Ay Son Gün

Ödüller

2011 16. Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu, Çakal
2003 40. Altın Portakal Film Festivali - Umut Veren Genç Oyuncu, Karşılaşma

Görev Aldığı Yapımlar

İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları

İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları İsmail Hacıoğlu Fotoğrafları