İştar Gökseven

İştar Gökseven
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1961
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Ankara Koleji'nden 1979 yılında mezun olmasının ardından girdiği Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü 1984 yılında bitirdi. Mezun olduktan sonra Devlet Tiyatroları'nda çalışmaya başladı. Aktörlük hayatını İstanbul Devlet Tiyatrosu'ndaki sanatçı kadrosundaki görevi ile sürdürmektedir. Birçok sinema ve dizi filmde de oynamaktadır. Kendisi gibi tiyatrocu olan Ülkü Duru ile evlidir.

Filmografi

2017 Dört Köşeli Üçgen
2016 İkimizin Yerine
2016 Kor
2015 Kara Bela
2010 Memleket Meselesi
2009 Yahşi Batı
2006 Saklı Yüzler
2006 Rıza
2005 Yolda / Rüzgar Geri Getirirse
2004 Gece 11:45
2001 Deli Yürek-Boomerang Cehennemi
2000 Dar Alanda Kısa Paslaşmalar
1998 Laleli'de Bir Azize
1998 Gemide
1996 Bir Erkeğin Anatomisi
1995 Bir Kadının Anatomisi

Televizyon

2017 Deli Gönül
2014 Kalp Hırsızı
2012 Kötü Yol
2012 Leyla ile Mecnun
2011 Keşanlı Ali Destanı
2010 Deli Saraylı
2008 Gazi
2006 Hayatım Sana Feda
2004 Bütün Çocuklarım
2002 Karaoğlan
1997 Ruhsar
1995 Çiçek Taksi

Tiyatro

2014 Yaşamak Denen Bu Zahmetli İş
2010 Bay Hiç
2009 Vahşet Tanrısı
2008 Saatleri Ayarlama Enstitüsü
2004 Çayhane
2000 Şerefe 20. Yüzyıl
1997 Ayışığında Şamata
1998 Bir Anarşistin Kaza Sonucu ölümü
1988 Ebedi Koca
1987 Afife Jale
1985 Ölümsüzler

Ödülleri

2006 17. Ankara Film Festivali - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Yolda

Görev Aldığı Yapımlar

İştar Gökseven Fotoğrafları

İştar Gökseven Fotoğrafları İştar Gökseven Fotoğrafları İştar Gökseven Fotoğrafları İştar Gökseven Fotoğrafları İştar Gökseven Fotoğrafları