İzzet Başlak

İzzet Başlak
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.10.1985
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk yapmaya Kırık Kalpler - Ritmini Arayan Kalpler dizisiyle başlamıştır. Piyasadan Büyük Alacağımız Var (2015), Uçurum (2012) ve Başarmalısın (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır. Aynı zamanda oyunculuk da yaptığı Piyasadan Büyük Alacağımız Var filminin senaristliğini üstlenen Başlak, Aşkım Kapışmak'ın gösterisiyle ilk kez yönetmen koltuğuna oturmuştur.

Filmografi

2015 Piyasadan Büyük Alacağımız Var
2010 Av Mevsimi

Televizyon

2014 Arka Sokaklar
2014 Şefkat Tepe
2013 Başarmalısın (TV Filmi)
2012 Uçurum
2012 Acayip Hikayeler
2012 Yer Gök Aşk
2011 Sakarya Fırat
2011 Akasya Durağı
2010 Kader Çizgisi
2009 Kırık Kalpler - Ritmini Arayan Kalpler

Yönetmen

2019 Elma Dersem Çık

Senaryo

2015 Piyasadan Büyük Alacağımız Var

Görev Aldığı Yapımlar

İzzet Başlak Fotoğrafları

İzzet Başlak Fotoğrafları