J.C. MacKenzie

J.C. MacKenzie
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.10.1970
Doğum Yeri:Ontario

Kanadalı oyuncu.

Londra Müzik ve Dram Sanatları Akademisi mezunudur. Köstebek (2006), İrlandalı (2019), Para Avcısı (2013) ve October Faction (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Trial of the Chicago 7
2020 Target Number One
2020 The Hunt
2019 İrlandalı
2019 Paylaş
2018 Can't Have You
2017 Bull: Season 1 - Michael Weatherly: No Bull (Kısa Video)
2017 Molly'nin Oyunu
2013 Para Avcısı
2012 For the Love of Money
2012 Commencement
2009 Geç Gelen Mutluluk
2008 Mad Money
2008 Dünyanın Durduğu Gün
2007 The Shield (Video Oyunu - Seslendirme)
2006 Köstebek
2006 Arayış
2004 Richard Nixon'a Suikast
2004 Göklerin hâkimi
2001 Final
2000 What Planet Are You From?
1998 Oyunun Galibi
1995 Torbacı
1995 Şişman
1994 Rave Review
1991 Beni Deli Etme

Televizyon

2020 October Faction
2020 FBI: Most Wanted
2020 Billions
2019 Bull
2018 Instinct
2017 Madam Secretary
2017 Law & Order: Special Victims Unit
2016 Vinyl
2016 The OA
2015 The Good Wife
2015 Hemlock Grove (Seslendirme)
2013 House of Cards
2013 Elementary
2011 Burn Notice
2011 Big Love
2010 The Mentalist
2010 Gigantic
2009 Without a Trace
2009 Medium
2009 In Plain Sight
2009 Ghost Whisperer
2009 Dexter
2009 CSI: Miami
2008 Umutsuz Ev Kadınları
2007 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2007 24
2006 Standoff
2006 Kanıt Peşinde
2006 Enemies
2006 Baştan Çıkarma (TV Filmi)
2004 Law & Order: Criminal Intent
2004 JAG
2008 The Shield
2003 The Agency
2002 Monk
2002 MDs
2002 Dark Angel
2002 The Pact (TV Filmi)
2000 Crime na Cidade Perfeita (Mini Dizi)
1999 Total Recall 2070
1999 L.A. Doctors
1999 Earth: Final Conflict
1999 Happy Face Murders (TV Filmi)
1998 Touched by an Angel
1998 The Practice
1998 New York Undercover
1998 The Pentagon Wars (TV Filmi)
1997 Murder One
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (Mini Dizi)
1996 Poltergeist: The Legacy
1996 F/X: The Series
1995 CBS Schoolbreak Special
1994 Law & Order
1994 Normandy: The Great Crusade (TV Filmi – Seslendirme)
1992 Sibs
1991 In the Heat of the Night
1991 Deadly Medicine (TV Filmi)
1990 Baywatch
1989 Tattingers
1989 Have Faith
1988 Alfred Hitchcock Presents
1985 Seeing Things
1985 Perry Mason Returns (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

J.C. MacKenzie Fotoğrafları

J.C. MacKenzie Fotoğrafları J.C. MacKenzie Fotoğrafları J.C. MacKenzie Fotoğrafları J.C. MacKenzie Fotoğrafları J.C. MacKenzie Fotoğrafları