Jacinda Barrett

Jacinda Barrett
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.8.1972

Avustralya doğumlu oyuncu.

Queensland doğumlu bir itfaiyecinin kızı olan barrett, 1988 yılında Avustralya da, yıllık dergi Dollly covergirl yarışmasını kazanmıştır. Avrupa genelinde on yedi yaşında modelliğe başlamıştır. 1995 yılında MTV Üyesi olarak, The Real World Londra: adında müzik ve gençlik kanalında, ilk kez televizyon ekranlarında görünmeye başlamıştır. 1997 yılındaki ilk filmi, Campfire Tales filmi olmuştur.

29 Aralık 2004 de, Amerikalı Aktör Gabriel Macht ile evlenmiştir. Çiftin 2007 yılında, Satine Anais Geraldine Macht adında bir kız çocuğu olmuştur. 2009 yılında barrett, ABD Vatandaşlığına geçmiştir.

Filmografi
Campfire Tales (1997) – Heather Wallace
Immaculate Springs (1998)
Art House (1998) – Tiffany
24-Seven (1999) – Claire
Urban Legends: Final Cut (2000) – Lisa
The Human Stain (2003) – Steena Paulsson
Ladder 49 (2004) – Linda Morrison
Bridget Jones: Mantığın Sınırı (2004) – Rebecca
Ripley Under Ground (2005) – Heloise
Poseidon (2006) – Maggie James
The Last Kiss (2006) – Jenna
School for Scoundrels (2006) – Amanda
The Namesake (2007) – Maxine
New York, I Love You (2008) – Maggie
Middle Men (2009) – Diana Harris
Matching Jack (2010) – Marissa

Televizyon
The Real World (1995) – Herself
Night Man (1998) – The Amazing Selene
Hercules: The Legendary Journeys (1998) – Medea
Guys Like Us (1998) – Aubrey
Millennium (1998) – Taylor Watts
Wind on Water (1998) – Kate Poole
Zoe, Duncan, Jack & Jane (1999) – Lisa
Bull (2000) – Holly Cameron
See You In My Dreams (2000)
D.C. (2000) – Finley Scott
Citizen Baines (2001) – Dori Baines

Görev Aldığı Yapımlar

Jacinda Barrett Fotoğrafları

Jacinda Barrett Fotoğrafları Jacinda Barrett Fotoğrafları Jacinda Barrett Fotoğrafları Jacinda Barrett Fotoğrafları Jacinda Barrett Fotoğrafları