Jack Hickey

Jack Hickey
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.11.1989

İrlandalı oyuncu.

Derin Korku (2019), Mary Shelley (2017) ve Penny Dreadful (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 DannyBoy
2019 Derin Korku
2018 Total War Saga: Thrones of Britannia (Video Oyunu – Seslendirme)
2017 Mary Shelley
2014 The Light of Day
2014 Deadbook (Kısa Film)
2013 I Don't Mind (Kısa Film)
2013 Grosvenor Square (Kısa Film)
2013 A Big Deal (Kısa Film)
2013 Fortune (Kısa Film)
2012 Keys to the City
2012 Before We Wake (Kısa Film)
2012 Willa (Kısa Film)
2012 Missing (Kısa Film)
2011 Pairs & Spares (Kısa Film)

Televizyon

2017 Emmerdale Farm
2016 Rebellion (Mini Dizi)
2016 Jericho
2016 Penny Dreadful
2015 Vikingler
2015 Taht Oyunları
2015 Inspektor Jury: Mord im Nebel (TV Filmi)

Yönetmen

2019 Cynthia (Kısa Film)

Senaryo

2019 Cynthia (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Jack Hickey Fotoğrafları

Jack Hickey FotoğraflarıJack Hickey FotoğraflarıJack Hickey FotoğraflarıJack Hickey FotoğraflarıJack Hickey Fotoğrafları